Orosz programok Európának
- 2018.08.21.

Július utolsó napjától újabb orosz tv programok foghatók az Astra 19 fokos pozícióból. A Hotbird- ről korábban átkerült R1 és R1Extrát követve elérhető a TVCI, a TV rus,az NTV Mir, az STS, a REN TV, az 5TV, a Domasnyh és a Perec Európának szánt verziója.


Regionális HDTV csatornák Bajorországból
- 2017.10.04.

Szeptember végétől több bajor regionális tv csatorna is HD minőségben sugároz az Astra műholdon. Valamennyi műsor vétele ingyenes.

továbbVáltozás a BBC World vételében
- 2017.10.01.

Megszűnik az Astra1 műholdon a BBC World hagyományos ( sd) rendszerű sugárzása. Az adás ebben a pozícióban a továbbiakban csakis HD felbontásban érhető el.

továbbEuronews új formában
- 2017.06.11.

Jelentősen átalakult az európai hírcsatorna struktúrája. A korábban több szinkron nyelven sugárzott program helyébe nemzeti változatok léptek, melyek önálló programként foghatók.

továbbVáltozás az MBC csatornák sugárzásában
- 2017.01.26.

A népszerű arab csatornák új frekvenciára költöztek a BADR műholdon. Szerencsére a programok továbbra is vehetők Budapesten, csak a korábbinál kisebb térerővel.Francia műsorok kódolása
- 2016.11.26.

2016 november 22.-én megszűnt az Eutelsat 5W műholdon a France 2, a France 3, a France 4, és a France ô programok ingyenes sugárzása. A jelenlegi információk szerint a programok csakis Fransat vagy TNTsat szolgáltatói dekóderrel foghatók.Az Euronews vételéről
- 2016.08.23.

A mindig tv ingyenes választékában 2016 augusztusában megszűnt az Euronews tesztadásának a sugárzása. A csatorna azonban műholdról továbbra is ingyenesen nézhető.

továbbIndul az M5 közszolgálati csatorna
- 2016.07.17.

Július 15.-én elindult az M5HD, az újabb állami tv program tesztsugárzása. A műsor a MinDig tv kínálatában és műholdról is elérhető.Változás a francia csatornák vételében
- 2016.04.09.

Franciaországban javában tart az átállás az mpeg4/HD rendszerű műholdas sugárzásra. 2016 április elején az Eutelsat W5 műholdról sugárzott francia csatornák vételi adatai is megváltoztak.

továbbMegszűnik az Austriasat
- 2016.03.20.

Április 30.-án befejezi a műsorszolgáltatást az Austriasat. A szolgáltatás kiváltására több lehetőség is rendelkezésre áll.

továbbA RAI UNO megszűnése a kábel hálózatokon
- 2015.12.20.

Január elejétől az egyik legnagyobb hazai kábelszolgáltató a RAI UNO műsorát lekapcsolja a hálózatáról. A program ennek ellenére műholdról továbbra is ingyenesen vehető, más RAI műsorokkal együtt.

továbbVáltozások a tv vételben
- 2015.07.01.

Július első napjától változik a közszolgálati adók műholdas sugárzása, a szolgáltatóknál alkalmazandó csatorna sorrend és a földfelszíni tv sugárzás is.Új csatornák a UPC Directen
- 2015.06.08.

Július elejétől az M4 HD, a Duna World HD és az M2 HD is elérhető lesz azon felhasználók számára, akik Direct Medium vagy annál nagyobb csomagra fizetnek elő.

továbbVáltozás a műholdas adásban
- 2015.06.07.

Június 30.-án lekapcsolják az Eutelsat9A műholdon a magyar közszolgálati csatornák hagyományos, mpeg2-SD rendszerű sugárzását. Az m1, m2, Duna és Duna World csatornák a továbbiakban erről a műholdról csak mpeg4-HD rendszerben foghatók.BBC World HD minőségben
- 2015.04.01.

Április elsején elindult a BBC World HD felbontású, ingyenes adása az Astra műholdon.

továbbElőfizetői növekedés a UPC Directnél
- 2015.02.12.

Sikeres évet zárt a műholdas tévészolgáltatók meghatározó szereplője a UPC Direct, mivel 3,95%-os előfizetői szám növekedést produkált az előző év folyamán, ezáltal a legnagyobb előrelépést tette a szolgáltatók között

továbbVáltozás a lengyel csatornák vételében
- 2014.12.21.

December utolsó estéjén leáll a lengyel közszolgálati TVP összes csatornájának az adása az Astra műholdon. A programok egy része másik műholdról továbbra is vehető.

továbbVáltozás az orosz csatornák vételében
- 2014.05.02.

Április végén az ABS2 műhold üzembe állásával jelentősen megváltoztak hazánkban is az orosz tv csatornák vételi lehetőségei.

továbbm3 csatorna a UPC Direkten
- 2014.03.16.

A retro tv csatornán kívül további műsorokkal is bővült a kinálat

tovább

Összes hír


englishAdatkezelési tájékoztató

Előfizetői növekedés a UPC Directnél


Sikeres évet zárt a műholdas tévészolgáltatók meghatározó szereplőjeA közel egymillió előfizetővel rendelkező műholdas tévépiac egyik meghatározó szereplőjeként a UPC Direct márka számos eseményről számolhat be az elmúlt egy évből, melyet az ügyfelek teljesebb kiszolgálása érdekében tett szolgáltatásbővítés és konstans növekedés jellemzett hazánkban.


A UPC DTH S.à r.l., Közép- és Kelet-Európa vezető műholdas televíziós szolgáltatója, amely hazánkban UPC Direct márkanéven szolgáltat, 2014 elején 25,6%-os* piaci részesedéssel rendelkezett a hazai, vezeték nélküli TV-szolgáltatók között. A helyezés ellenére sikeres évet könyvelhet el a UPC Direct, mivel 3,95%-os előfizetői szám növekedést produkált az év folyamán, ezáltal a legnagyobb előrelépést tette a szolgáltatók között az összességében telített vezeték nélküli TV-piacon. Ezzel 2014 decemberének végére az egyetlen olyan műholdas tévészolgáltató lett, aki ezen a piacon növelni tudta részesedését, elérve így a 27%**-ot.


A növekedési tendencia vélhető okáról Jim Helfgott, a UPC DTH S.à r.l marketing és értékesítési alelnöke elmondta: „A pontos és hatékony ügyfél-elégedettség mérést kulcsfontosságúnak tartom az üzlet növekedése szempontjából. Folyamatosan vizsgáljuk ügyfeleink vélekedését arról, hogy ajánlanának-e minket ismerőseiknek, a felmérések elemzése során pedig időről időre kiemelkedően pozitív eredmények születnek. A felmérés a megrendeléstől a beüzemelésen át a szolgáltatás használatáig kiterjed minden olyan eseményre, amelynek véleményformáló hatása van ügyfeleink körében. Ezzel a módszerrel kiváló rálátást nyerünk, hogy min érdemes még javítanunk és ezt mindig beépítjük aktivitásaink közé.”


13 csatornával bővített a UPC Direct 2014-ben


A 2014-et szolgáltatásbővítéssel kezdte a UPC Direct, azzal hogy márciusban hat új csatornát vezetett be. Az ismeretterjesztő filmeket (DaVinci Learning), a divatot (Fashion TV), az autós műsorokat (Auto Motor Sport Channel) és küzdősportokat (Blackbelt TV), valamint a törvényszéki nyomozásokat (Investigation Discovery) kedvelő nézők élvezhetik az új csatornákat. Az M3 Anno bevezetésével pedig a '60-as, '70-es és '80-as évek legszebb és legfontosabb pillanatit élhetik át újra, akik nosztalgiára vágynak. A hat televíziós adó mellé egy 10 féle zenei tematikát felsorakoztató audio csatorna is bekerült a kínálatba a Music Choice szolgáltatásával.

A világ egyik vezető pénzügyi és üzleti hírcsatornáját, a CNBC-t áprilistól nézhetik a UPC Direct előfizetői. A nyarat követően, szeptembertől az HBO előfizetők örülhettek, hiszen az HBO GO online filmtárral azonnali és korlátlan hozzáférést kaptak az HBO csatornák exkluzív műsorkínálatához. Októberben újabb csatornabővítés következett három rég várt résztvevővel: Nick Jr., Comedy Central Extra és Paramount Movie Channel. A zenerajongók sem szenvedtek hiányt, hiszen novemberben a Mooz Dance és Mooz Dance HD is a kínálat részévé vált. A UPC Direct év végére is tartogatott csatornabővítést, amikor a karácsonyi filmekre készülve meglepte előfizetőit a FilmBox Extra csatornával, a FilmBox Pak prémiumcsomag részeként.


Egyedi szolgáltatás a hotelek számára


A UPC Direct az üzleti szektornak is hozott újat 2014-ben azzal, hogy a szállodaipar számára bemutatta hotel TV szolgáltatását, amely egyéni igényekre szabható, az ország bármely részén elérhető és egyszerűen üzembe helyezhető. Emellett a UPC Direct smart kártyája többféle hotel TV rendszerrel kompatibilis, a csatornakínálat pedig könnyedén bővíthető.


Mi várható 2015-ben?


A fejlesztések 2015-ben is folytatódnak az új megrendelés kezelő rendszer bevezetésével, amely az értékesítők és a fogyasztók szempontjából egyaránt előnyös lépésnek számít. Egyszerűbb, gyorsabb lesz az új megrendelések rögzítésének folyamata, és átláthatóbbá válik az ajánlati struktúra. Az év végén a UPC Direct weboldala is megújult, korszerűbbé vált, melynek köszönhetően a jövőben további innovatív funkciók bevezetésére is lehetőség nyílik.
„Folyamatosan törekszünk szolgáltatásaink fejlesztésére a Közép- és Kelet-Európai régióban, így Magyarországon is. Elkötelezetten dolgozunk azon, hogy szolgáltatásaink bővítésével hozzájáruljunk ügyfeleink elégedettségéhez” — tette hozzá Jim Helfgott.

*: Az NMHH 2014. január havi gyorsjelentése alapján
**: Az NMHH 2014. december havi gyorsjelentése alapján

forrás:

UPC DTH PR
Well PR ÜgynökségVilágvevő antenna- a legjobb vétel!
(C)Világvevő bt, az antenna szerelő. tel.: 06-30-9664-759